Turizm Haftası Etkinlikleri
Tarih: 19-04-2018 07:22:29 Güncelleme: 19-04-2018 07:52:29 + -

Ülkemizde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle Erzincan Valiliği’nin himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce Erzincan'da kutlama programı düzenlendi. Turizm Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Belediye Kültür Evi arkasında Erzincan Belediyesine ait Halk Oyunları ekibi ile Mehter Takımının gösterisi katılımcılara sunuldu.

Tarih: 19-04-2018 07:22

Turizm Haftası Etkinlikleri

Ülkemizde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle Erzincan Valiliği’nin himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce Erzincan'da kutlama programı düzenlendi. Turizm Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Belediye Kültür Evi arkasında Erzincan Belediyesine ait Halk Oyunları ekibi ile Mehter Takımının gösterisi katılımcılara sunuldu.

Kutlama programı çerçevesinde Erzincan Belediyesi ve İlçeleri adına standlar kuruldu. İlçemiz turizm standı Belediye Başkan Vekili Sn. Ertuğrul ÖRNEK Başkanlığında kuruldu. Yoğun ilgi gösterilen İliç Standında Yöresel tulum peyniri, İliç balı, İliç el işlemesi bakırların tanıtımı yapıldı. Standı ziyaret eden konuklara tulum peyniri ve bal ikram edildi.