30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI
Tarih: 31-08-2018 11:32:13 Güncelleme: 31-08-2018 12:06:13 + -

Tarih: 31-08-2018 11:32

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır. Her yıl büyük bir coşku ile ülkemizde  kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı Töreni  İlçemizde de İliç Kaymakamı ve  Belediye Başkanımız Ertuğrul ÖRNEK'in katılımları ile yapıldı.  Kutlamalar ilk olarak Atatürk büstüne çelenklerin konulması ile başlayıp,  akabinde Şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı Okundu.  Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından kutlamalar Kaymakamlık Makamında devam etti.