3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
Tarih: 03-12-2018 13:29:16 Güncelleme: 03-12-2018 13:44:16 + -

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebeti ile İlçemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Tarih: 03-12-2018 13:29

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda yapılan programa ilk olarak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı.

Yapılan etkinlikler Başta Belediye Başkan vekilimiz Sn. Hicabi AYTEMÜR, Anagold Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri ve İlçemizde bulunan Engelli vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Anagold Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen gösteriler ve oyunlar sergilendi, akabinde yemek ikramında bulunuldu. Özel eğitim öğrencileri ve İlçemizde bulunan engelli vatandaşlarımız doyasıya eğlendiler.Program pasta kesimi ve ikramı ile son buldu.