24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.
Tarih: 27-11-2019 12:06:55 + -

Tarih: 27-11-2019 12:06

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçemizde kutlama programı düzenlendi.Kutlama programına ;İliç Kaymakamı Sayın Hicabi AYTEMÜR, Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜRBÜZ , Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ahmet Alper ÖZDEMİR , İlçe Jandarma Bölük Komutanı Veli Serden GÜLER, İlçe Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Said MINDIK, İlçe Emniyet Amiri Adem YAŞAR, daire amirleri,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve ardından sunulan çelenk ile başlayan kutlama programı; Anagold Madencilik Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali AKIL , Anagold Madencilik Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülümser GÖKÇE, Emekli Öğretmen Zehra TELLİ'nin konuşmaları ile devam etti. Anagold Madencilik Ortaokulu öğrencilerinin oratoryo gösterilerinin ardından İlçemiz Anagold Madencilik Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali AKIL tarafından adaylığı kalkan öğretmenlerimizin Yemin Töreni ile devam eden programının akabinde “Öğretmen” temalı şiir, deneme ve resim alanında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program devam etti. Milli Eğitim Bakanlığı’nca düzenlenen Hasan Ali YÜCEL Öğretmenler Arası Kısa Öykü Yarışması’nda Jüri Özel Ödülüne layık görülen ilçemizde görev yapan öğretmenimiz Veli ÜSTÜN’e Başarı Belgesi takdim edildi.
Saat 18:00' da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen yemek programında Belediye Başkanı Sayın Mustafa GÜRBÜZ İlçemiz ve Köylerinde görev yapmakta olan bütün öğretmenlerimize, öğretmenler günü anısına yaptırdığı hediyelerini takdim etti.

• HABERLER
  • VİDEOLAR