19 MAYIS ATATÜR'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
Tarih: 23-05-2018 06:33:21 + -

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99. yıldönümü İlçemizde İliç Seyda Fırat Çok Programlı Anaadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla kutlandı.

Tarih: 23-05-2018 06:33

19 MAYIS ATATÜR'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 Günü Samsuna çıkmasıyla Cumhuriyetimizin Kuruluşunun ilk adımı atılmıştır. Kurtuluş savaşının Başladığı bu tarihi Mustafa kemal Atatürk Türk gençliğine armağan etmiştir. Bu bayram, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Gençliği'ne verdiği değerin ve duyduğu güvenin ifadesidir. Gençliğe hitabını bu günde yaparak, sonsuza kadar yaşaması için kurduğu Cumhuriyet'i Türk Gençliği'ne emanet etmiş ve muhtaç olduğu kuvvetin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu söyleyerek gençliği güçlendirmiş ve onurlandırmıştır.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99. yıldönümü İlçemizde  İliç Seyda Fırat Çok Programlı Anaadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu programla kutlandı. Programa katılan Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ertuğrul ÖRNEK yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.