12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI
Tarih: 12-03-2020 14:52:06 Güncelleme: 12-03-2020 15:01:06 + -

Bağımsızlığımızın Sembolü olan İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un ölümünün 84. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma programı düzenlendi.

Tarih: 12-03-2020 14:52

Bağımsızlığımızın Sembolü olan İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un ölümünün 84. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma programına; İliç Kaymakamı Sayın Hicabi AYTEMÜR, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa GÜRBÜZ, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ahmet Alper ÖZDEMİR, İlçe Jandarma Komuntanı Veli Serden GÜLER, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mehmet TAŞ, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Anagold Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali AKIL ‘ın açılış konuşması, Okulumuz Öğrencilerinin “Zulmü Alkışlayamam” adlı eseri seslendirmesi, İstiklal Marşı’nın Doğuşu Oratoryosu, İşaret Dili Eşliğinde İstiklal Marşı gösterileri ile devam etti. Program yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi ile sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER Haberleri

• BUGÜN